Tjänster

Beyond: Communication

Allt vi har gjort, gör och kommer att göra har sin grund i kommunikation. Den som vill förmedla något har också ansvaret för att andra förstår. Det ansvaret tar vi. För att lyckas med det har vi en mängd verktyg och kompetenser.

Beyond: Art Direction

En sprängfylld portfolio med allt från annonser och magasin till mässmontrar och hemsidor. Dessutom expertis inom typografi.

Beyond: Brand

Utvecklar nya varumärken eller bygger och vårdar befintliga. Stor erfarenhet av att tillsammans med kund utveckla varumärkes- och kommunikationsplattformar.

Beyond: Copywriting

Trettio års erfarenhet av idé och text till såväl annonser och årsredovisningar som journalistik och recensioner.

Beyond: Event

Med erfarenhet av att utveckla, planera och genomföra både mindre och större event kan ditt varumärke och affär få en tidigare outnyttjad arena med många fördelar.

Beyond: Fair

Vi har andats mer dålig mässluft än vad som är nyttigt för någon människa. Behöver du en monter, ett mässkoncept eller den viktiga uppföljningen har du kommit rätt.

Beyond: Film

Filmning och produktion låter vi specialisterna i vårt nätverk göra. Idé och projektledning tar vi hand om. På så vis får du det bästa av två världar.

Beyond: Illustration

Illustrationen kan vara ett skarpslipat verktyg i kommunikation och varumärkesbyggande. Med egen illustratör kan du få ditt eget, unika uttryck.

Beyond: Packaging

Näst produkten själv är förpackningen en produkts och ett varumärkes viktigaste bärare av budskap. Vi har stor erfarenhet av att designa förpackningar.

Beyond: Photo

Enkel studio på byrån och erfarenhet av olika typer av fotografering. Om vi själva inte räcker till har vi vassa fotokollegor i vår närmsta krets och omgivning.

Beyond: PR

Vi skapar nyheter och ger dem journalistisk skrud. För de mindre aktiviteterna hjälper vi dig med spridningen, för de större sköter vi kontakterna med PR-byrån.

Beyond: Print

Trots alla digitala kanaler tycks intresset för tryckt material inte avta. På Beyond har vi kunskapen och kompetensen för snabba och säkra tryckproduktioner.

Beyond: Social media

Alla använder det men få lyckas använda det affärsmässigt framgångsrikt. Det gäller att bestämma vad man vill uppnå, ha en plan och följa den. Vi hjälper dig.

Beyond: Undersökning

Ta reda på vad dina kunder och konsumenter tycker om varumärke, produkter och tjänster. Vi gör både kvalitativa och kvantitativa undersökningar.

Beyond: Web

Unga och vassa webbutvecklare i kombination med strategiska rävar skapar hemsidor och digitala lösningar som tar dig in i framtiden.

Beyond: Asskicking

Är idéerna slut, hoppet släckt och butiken på väg att slå igen? Lugn bara lugn. Vi sätter ihop en grupp av kreatörer som kan flytta berg, släcka internet och ta ner månen.