Välkommen Sandra

Publicerat av Beyond

Grafisk formgivning, fluffiga hundar och smarriga desserter. Lär känna vårt nya tillskott Sandra.

När jag var liten ville jag måla filmaffischerna för Disney, då visste jag inte att det hette grafisk formgivare eller att man ens kunde jobba som det.

9 år gammal fick jag min första kamera, en Nikon Coolpix av okänd modell. Sedan dess har jag jobbat mig igenom diverse olika bildbehandlingsprogram. Adobe-programmen är nästan som mina syskon, vi bråkar lite ibland men oftast så skapar vi fantastiska saker tillsammans.

På gymnasiet var media och grafisk form ett självklart val och direkt efter studenten fortsatte utbildningen på Yrgo där jag läste grafisk produktion och form. Sedan jobbade jag ett år på en mindre byrå och nu sitter jag här på Beyond.

När jag inte sätter färg och form på mina kunders projekt, så gör jag det i köket. Ofta hittar man mig i en hög av sockerpasta, chokladsmörkräm och färgglada cupcakesformar. Att baka och designa olika typer av desserter får mig att slappna av efter en stressig dag. Oftast vill jag inte ens äta, jag vill bara baka.

Jag älskar hundrasen Chow-Chow och har själv en som heter Marley, om jag hade fått plats så skulle jag gärna haft 5 stycken till. Det får bli i framtiden när jag bor på gård och har egen uppfödning. Mitt mål är att avla fram de fluffigaste Chow-Chowsen i hela världen, haha.

Trots att jag är göteborgare känner jag mig varmt välkomnad av Beyond-gänget och jag blir väldigt inspirerad av att jobba på en byrå som har siktet inställt på att vara One Step Beyond alla andra. I det uttrycket känner jag mig hemma.