Gustav Svenungsson - TV4, Beyond

Välkommen Gustav

Publicerat av Beyond

Vi säger välkommen till sociala medier-gurun och TV4-hallåan Gustav Svenungsson. Hos oss kommer han att arbeta med att skapa strategi och innehåll till våra kunders sociala medier, samt som copywriter. Vi bad honom presentera sig lite mer.

När jag inte står framför miljonpubliken och presenterar kommande program så ska jag nu få arbeta ännu mer med min passion och specialitet: sociala medier. Tidigare har jag pluggat medie- och kommunikationsvetenskap och varit marknadsförare på en teater. Nu ser jag med spänning fram emot att utvecklas ännu mer i mitt skrivande och skapande tillsammans med Beyonds härliga och grymma team. Det känns superkul!

Men tv-tittarna blir inte av med min höga lugg för det, jag kommer att dyka upp där emellanåt också. Fast större delen av tiden kommer jag att spendera med att skapa bra innehåll och texter till Beyonds kunder och se till att de ligger i framkant på sina digitala plattformar. Jag är redan insatt i flera spännande projekt som verkligen triggar igång kreativiteten i mig.

Jag är väldigt nyfiken och framåt av mig, så den största drivkraften just nu är att lära mig mer, förutom att få bidra med min egen kunskap och erfarenhet. Beyond känns helt rätt och jag är peppad på att komma igång med arbetet.

På fritiden hänger jag med mina vänner, går på teater, kikar i klädaffärer. Allt som är socialt och kreativt gillar jag.