Välkommen Dan

Publicerat av Beyond

Vi välkomnar en ny webbutvecklare till Beyond. Vi bad honom berätta lite om sig själv. 

Efter en uppväxt med elektronik föll det sig naturligt att tidigt vilja arbeta framför en dator. Och under gymnasiestudier i Digital Produktion så upptäckte jag webbdesign och förstod snabbt att jag hade hittat ett intresse som skulle bli en stor del av min framtid.

Långa dagar och sena nätter spenderades framför skärmen för att utvecklas och samla på mig mer kunskap kring webb och kod. När jag sedan märkte att mina hemsidor var i klass med de som redan fanns på internet så bestämde jag mig för att starta ett eget företag och börja leva på mitt nya intresse. Att driva ett företag har varit en spännande resa, fylld av lärorika stunder och möjligheter. Tack vare denna erfarenhet så fick jag en inblick i hur marknaden fungerar kring hemsidor och kunder.

Efter en tid av företagande blev det mer administrativa uppgifter och mindre tid för mitt egentliga intresse. I samma veva blev jag erbjuden att bli anställd på ett företag där jag kunde ägna mig helt åt webbutveckling, vilket jag hoppade på direkt.

Och nu ska jag få arbeta med det jag trivs bäst med, fast på ett helt nytt område för mig, en reklambyrå! Jag är lyckligt lottad att få hamna på en god arbetsplats med ett intresse som jag brinner för. Jag ser starkt fram emot tiden här på Beyond.

Förutom webbutveckling gillar jag att umgås med min flickvän och att promenera.