Reklambyrån Beyond köper ut Thomas Lantz

Publicerat av Beyond

– Thomas Lantz och jag har haft ett framgångsrikt samarbete i snart tio år, varav dryga tre år med Beyond. Att vi övriga delägare i Beyond nu köper ut Thomas har varit allas gemensamma plan från början.

Tobias Erlén, vice vd och en av de fyra kvarvarande delägarna av Beyond, berättar att Thomas Lantz och hans byrå Plus 33 gick ihop med Beyond för cirka tre år sedan, och att man på den tiden växt från 9 till 16 personer.

– Thomas har varit en strategisk tillgång för oss de här tre första åren. Vi kommer dessutom fortsätta att samarbeta med Thomas i hans andra bolag.

Anna Englund Heilmann, vd på Beyond, håller med.

– Thomas har haft rollen som styrelseordförande. I ett uppstartsskede kan ett delägarskap där man inte är inne i den dagliga verksamheten fungera mycket bra, vilket det gjort för oss. Men på sikt är det bäst att alla delägare är operativa i verksamheten. Det har vi varit överens om från start.

Thomas Lantz är också nöjd med utvecklingen.
– Det har varit en fantastiskt rolig resa att få vara med och bygga upp både Plus 33 och Beyond. Nu kommer jag att fokusera på mina egna verksamheter Make IT, Peligro och Ewent.

Beyonds delägare är nu Anders Englund, Anna Englund Heilmann, Tobias Erlén och Anders Nygren.