Varumärkesannons.

Sveriges bästa café

Café Viskan

Vision med silverkant

Under 2016 hjälpte vi café Viskan att ta fram en ny vision om att bli Sveriges bästa café. Vi tog ut visionen i en helsidesannons som 2017 vann silver i Din bästa sida.

Viskan, en kund som varit med oss sedan Beyond startade, bestämde sig för att trycka ner gaspedalen och sätta en ny vision. Vi ramade in den nya visionen i en annons där vi lät bröderna Ramezankhani berätta om sin resa.

Från när de kom till Sverige som flyktingar från Iran på1980-talet till att starta Café Viskan och vilja ge någonting tillbaka till boråsarna: Sveriges bästa café.

2017 vann annonsen andra pris i varusmärkeskategorin i reklamtävlingen Din bästa sida.

Motiveringen var:

”En lång text kan förstöra vilken varumärkesannons som helst. I detta fall löser man det som om det vore det finaste av brev och vi tar till oss det såsom det vore från en nära vän. Stilfullt, elegant och smart gjort.”

Café Viskan har funnits i Borås vid Sandwalls plats sedan 2005. Och här har alla, både Boråsare och turister, hittat hemlagade bakverk och maträtter sen dag ett. Nu finns också Café Viskans eget kaffe till försäljning, med specialrostade bönor för att passa Borås vatten. Café Viskans kaffe kan njutas kaféerna på Knalleland, Onyx/Knalleporten och på Viskans Vinbar som ligger vägg i vägg med det första Café Viskan på Sandwalls plats.

www.cafeviskan.se