Copy. Design. Koncept.

Nordiska plast

Nordiska Plast

Brett och hållbart i ny katalog

Nordiska Plast kom till oss för att göra en ny produktkatalog inför 2017. Katalogen är riktad mot återförsäljare runt om i Norden. Vi valde att lägga extra krut på företagets miljö- och energiarbete.

Beyond fick i uppdrag att ta fram en ny produktkatalog för Nordiska Plast. Förutom att visa upp produktnyheter och det breda sortimentet var ett av målen att utrusta återförsäljarna med emotionella säljargument att ta vidare till sina kunder. Vi tog fram inspirationsuppslag samt valde att lyfta företagets hållbarhetsarbete, allt från det egna kraftbolaget med grön el till återanvändningen av spillmaterial.

Vi genomförde intervjuer, stylade bilder och översåg fotograferingar, gjorde layout och producerade en katalog som trycktes i en svensk och en engelsk version. Materialet om hållbarhet tog vi även ut i ett separat försäljningsmaterial, samt gav det en egen plats på Nordiska Plasts hemsida.

Nordiska Plast är ett familjeföretag som har utvecklat, tillverkat och marknadsfört olika plastprodukter i över 60 år. Du har säkert haft en produkt från Nordiska Plast i handen. Det kan vara kundkorgen i varuhuset, en snygg smart förpackning för hemmet, en back för redskap i garaget eller klok förvaring på företaget.

www.nordiskaplast.se