Förpackningsdesign. Koncept. Logotyp.

Koncept – Viskan Rosso

Café Viskan

Kaffe med gott samvete på Café Viskan

På omåttligt populära Café Viskan vid Sandwalls Plats serverar de sedan 2014 sitt egenrostade kaffe. Beyond har fått äran att arbeta med förpackningsdesign, imagebilder, annonser och tillbehör sedan dess.

När vi ska ta en frukost eller fika på stan går vi alltid till Café Viskan. En stor anledning till det är självklart deras helt egna ekologiska kaffe. Viskans kaffe, som finns att köpa både för brygg och espresso, är en egen blandning och en unik rostning helt och hållet anpassad efter Borås vatten.

Kaffet är dessutom Fairtradecertifierat och köps alltid in utan mellanhänder direkt från bönderna i ursprungsländerna. Något vi alla Boråsare kan vara riktigt stolta över. Och en bra anledning att låta sig njuta av en extra kaffetår.

Café Viskan har funnits i Borås vid Sandwalls plats sedan 2005. Och här har alla, både Boråsare och turister, hittat hemlagade bakverk och maträtter sen dag ett. Nu finns också Café Viskans eget kaffe till försäljning, med specialrostade bönor för att passa Borås vatten. Café Viskans kaffe kan njutas kaféerna på Knalleland, Onyx/Knalleporten och på Viskans Vinbar som ligger vägg i vägg med det första Café Viskan på Sandwalls plats.

www.cafeviskan.se