Film. Kommunikationsplattform. Print. Strategi. Varumärke.

Äggtricket

Pon-Cat

Pon-Cat och Äggtricket

Klarar du #äggtricket?

Kolla när Krille från Rengsjö El & Entreprenad tar sig an utmaningen vi kallar "Äggtricket". Ett unikt samspel mellan förare, Cat-maskin och teknologi. Riktigt häftigt! Nu vill vi gärna se fler försök av #äggtricket. Antar du utmaningen? Läs mer på: www.pon-cat.com/aggtricket Gilla, dela & kommentera gärna!

Publicerat av Pon Equipment AB den 7 april 2017

Välkomna hit, Pon-Cat! I januari inledde vi samarbetet med Caterpillars exklusiva återförsäljare i Sverige, Pon Equipment (även kallade Pon-Cat). Först ut är filmen Äggtricket.

Efter att ha vunnit uppdraget i en pitch har Beyond fått förtroendet att göra strategiskt kommunikations- och varumärkesarbete för Pon Equipment. En rad aktiviteter är planerade och den första, Äggtricket, rullade nyligen igång i form av printannonser, kampanjsida och nu film.

Beyond stod för manus och regi under två inspelningsdagar i Bollnäs tillsammans med fotograf och klippare Mats Lind samt den sjukt duktige föraren Krille Eriksson. Vi erkänner att några ägg strök med när vi testade vad Krille kunde göra med sin maskin, men hur det gick för sista ägget kan du se i filmen här.

Pon Equipment – Pon-Cat – är exklusiv återförsäljare av Caterpillar-maskiner i Sverige. Med ett mycket gott rykte bland förare i hela landet och en omsättning på två miljarder är Pon-Cat en av Sveriges största försäljare av maskiner för bygg, industri och gruvdrift.

www.pon-cat.com